Tarih: 19.07.2017 20:27

Sivas Tepeden Tırnağa Değişmeli!

Facebook Twitter Linked-in

 

SPHM Özel Haber

Ak Parti içinde etkin olan bazı çok önemli isimlerin birkaç aydır Bakan İsmet YILMAZ´ın kabinede olmayacağını kamuoyuna pompalayarak algı oluşturdukları herkes tarafından biliniyor. Hatta Bakan YILMAZ´ı şehir kamuoyunda küçük düşürme hamleleri de yapan nice etkin yerel siyasi ismin, YILMAZ´ı olumsuz anlamda eleştirerek eleştirel hale getirmeye çalışmalarının herkes tarafından açıklıkla bilindiği vurgulanıyor.

Yeni kabine açıklanır açıklanmaz adeta şok geçiren Ak Parti Sivas teşkilatları içinde yuvalanan ihaleci,vurguncu AKP´lilerin neredeyse kalp krizi geçirmek üzere oldukları bilgilerine ulaşıldı. Yüzlerinden düşen bin parça olan AKP´lilerin, Bakan YILMAZ´ın kabinede olmasından rahatsızlık duymaları ?şunlara ambulans çağıralım yoksa kriz geçirecekler? esprilerinin yapılmasına neden oldu.

İsmet YILMAZ´ın kabinede olmasından çok mutlu oldukların ı ifade eden SİVASLILAR ise, 81 vilayet içinde SİVAS´a bir bakan verilmesinin şehir adına memnuniyet oluşturduğunu dile getirdiler.

Bakan YILMAZ´ın teşkilatlar yenilenmesinde ise şehir yöneticilerini tepeden tırnağa değiştirmesi kamuoyunda arzulanana konuların başında geliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —