Tarih: 08.01.2016 15:38

Sivaslı YILMAZ´a Güveniyor

Facebook Twitter Linked-in

 

Sivas, TBMM´deki gururu İsmet YILMAZ´ı konuşuyor. Milli Savunma Bakanı olarak kabinede yer alan İsmet YILMAZ, Sivas için elini taşın altına koyuyor.

Müsteşarlığından bu yana YILDIZ DAĞI ile yakından ilgilenen İsmet YILMAZ, burasının bugün ki halini almasında önemli bir role sahip. Yılmaz´ın bu ilgisi, Vali Alim BARUT ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih AYHAN tarafından titizlikle uygulanırken, bu gayretler sonucunda Yıldız Dağı´nın bugünkü halinin de ortaya çıktığı biliniyor.

YILDIZ DAĞI göz kamaştıran bir güzellikle ilerlerken, son olarak borç batağındaki Üniversite hastanesinin borç sorunu Bakan YILMAZ tarafından halledildi.

REKTÖR KOCACIK´IN perişan ettiği C.Ü. Tıp Fakültesi Hastanesi GLOBAL BÜTÇE kapsamına alındı. Global bütçeden gelecek destekle birlikte Hastanenin borçlarını ödeyeceği bilgisine ulaşıldı.

Doktorların pek çoğu giden hastanenin bu ödeneğe ihtiyacı olduğu biliniyordu.

Milli Savunma Bakanı İsmet YILMAZ´ın kabinede olmasının Sivas için bir şans olduğunu dile getiren pek çok Sivaslı, şahsi istekler değil de, şehir ile ilgili projelendirilmiş her düşünceye YILMAZ´ın olumlu baktığını belirtiyorlar.

Sivaslılar, Demir Çelik Fabrikası´nın kurtarılması ve SAVUNMA SANAYİ YATIRIMLARI konusunda da Bakan YILMAZ´ın güzel adımlar atacağını vurguluyorlar.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —