SSK Hastanesi Kapanmayabilir

SSK Hastanesi Kapanmayabilir

Sivas kamuoyunda büyük tepki çeken hastanelerin birleşmesi kararında, yeni bir gelişme yaşanıyor. Kamuoyu hassasiyeti ve isteğini göz önünde bulunduran Bakan YILMAZ´ın, bu konuyu yeniden düşünerek, Sivaslıların isteğini değerlendireceği bilgisine ulaşıldı

 

Şehrin orta yerinde olan, ulaşım açısından hiç bir sıkıntısı olmayan, deprem güçlendirmesi başta olmak üzere derli toplu bir tadilatı yapılarak, halkın hizmetine sunulan SSK Hastanesinin kapatılacak olması, Sivaslılar´ı üzmüştü.

Konunun değişik vesile ve ortamlarda Bakan YILMAZ´a iletildiği, kamuoyunun SSK´nın kalmasını istediği vurgulanarak, BAKAN´ın bu konuyu yeniden değerlendirmesinin arzulandığı bilgileri haber merkezimize ulaştı.

Sivas´ın gururu Milli Savunma Bakanı İsmet YILMAZ´ın ise, SSK Hastanesinin durumunu yeniden değerlendirileceği belirtildi. Şehrin orta yerindeki milli servetin hastane olarak kalıp, kamuoyunun hassasiyetinin korunacağı yönündeki çalışma ise memnuniyet ile karşılandı.

Şimdi gözler Bakan YILMAZ´da. Önümüzdeki günlerde nasıl bir gelişmenin yaşanacağı ise merakla bekleniyor. YILMAZ´ın, SSK Hastanesinin devam etmesini sağlayarak, şehre adeta yeni bir kurum kazandırmış olacağı görüşleri dile getiriliyor.

Sivas kamuoyu şimdi bu müjdenin gerçekleşmesini bekliyor.

 



Anahtar Kelimeler: Hastanesi Kapanmayabilir