Tarih: 03.02.2017 21:22

Yasal Ama Helal mi?

Facebook Twitter Linked-in

 

Belediye bünyesinde bir zamanlar yönetici olanlar bu kadroyu asalet aldıkları için asaleten yan gelip yatma haklarını kullandıkları iddiaları devam ediyor. Aksu tarafında Belediyeye ait bir mekanda akşam sabah magazin kültürüne katkı yapan 10 civarındaki ismin, aldıkları maaştan rahatsız oldukları ve en kısa zamanda Başkan Sami AYDIN ile görüşerek kamu yararına kazma kürek dahil çalışma talep ederek şehrin geleceğine katkı sunacakları iddia ediliyor.

Özellikle kadrolu Belediye Başkan Yardımcılığına sıkı sıkıya sarılan Faruk BAYAT ise eleştirilerin odağında.

Şehrin gelişimine dair bir katkısı şimdiye kadar görülmeyen BAYAT´ın, şahsi, emlak işlerinde üstün bir başarı ve manevra kabiliyeti içinde olduğu şehir kamuoyunda iddia ediliyor.

Akşam sabah gelip oturup eve gittiği için eleştiri alan Belediye Eski Başkan Yardımcısı BAYAT´ın, ?KEPÇELİ mevkindeki MEZBA´nın yerini satışı ile elde edilen gelirin tamamını yurt dışına  gidip sadece bir itfaiye aracı alması iddiaları ise şehirde hala konuşulan konuların başında geliyor.

Ayrıca etkili ve yetkili olduğu zamanlarda yine pek çok eleştiri alan BAYAT´ın ?Ak Evler? bölgesine de gayet ilgili olduğu hatta şehrin muhtelif yerlerindeki arsalar hakkında da derin bilgilerinin olduğu kamuoyunda konuşuluyor?

***

Şehirde ise diğer bir konu olan FETÖ yapılanmaları kamuoyunun dilinden düşmüyor. Gece gündüz TV ler ile bu yapıya yapılan operasyonları titizlikle izleyen SİVASLILAR, bu konuda devletin yanında olduklarını dile getiriyorlar.

Özellikle şehirdeki FETÖ yapılanmasına bir zamanlar bazı idarecilerin göz yumduğu iddia edilirken, FETÖ yapılanması ile dirsek temasında olup ticari iş ve işlemlerin kimler tarafından yapıldığı ise merak konusu.

FETÖ´nün şehirdeki palazlanmasına katkı sunan isimler kamuoyunda merak edilirken, Cumhurbaşkanı ERDOĞAN büyük bir  mücadele verirken, şehirde de bu yapının bir an önce derdest edilmesi bekleniyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —