Ballı İmar Değişikliği mi?

Ballı İmar Değişikliği mi?

SİVAS´ı ve SİVAS´ın geleceğini SAVUNAN Sivas Postası Gazetesi´ne ilginç bilgiler ardı ardına gelmeye devam ediyor.Tuhaf bir İDDİA ise, şehirde ?mutlu bir azınlık? işlerini tereyağından kıl çeker gibi hallediyor dedirten cinsten!

Kamu yararına yayın yaparak DEVLETİN ve MİLLETİN yanında duran SİVAS POSTASI GAZETESİ´ne, her konu ile ilgili iddialar yağmur gibi yağıyor.

Çok ciddiye alınması gereken ve muhataplarınca kamuoyuna açıklanması gereken iddiaya göre, SİDAŞ Çevresinde, ŞEYH ŞAMİL MAHALLESİ´nde ?GECE KONDU BÖLGESİNİN? Belediye Meclisinde İmar Planında değişiklik yapılarak, YÜKSEK YOĞUNLUKLU konut alanına çevrildiği belirtiliyor. Bu vesileyle buraya onlarca konutun inşa edileceği vurgulanıyor.

Belediyede görevi bulunan ve kamuoyunda ?GÖLGE BAŞKAN? diye tanınan Başkan Vekili Erdal KARACA´nın, BELEDİYE gücünü kullanarak, bu İMAR DEĞİŞİKLİĞİNİ haletliği dilden dile dolaşıyor.

?Babanın oğla yapmayacağı? bu kıyağın şahsi kazanca dönüşecek olması ise kamu vicdanı tarafından sorgulanıyor.

SİVAS POSTASI GAZETESİ olarak aşama aşama soruyoruz?

--Bahse konu olan alan GECE KONDU bölgesi miydi?

--Bu alan BELEDİYE MECLİSİNDE imar değişikliğine uğramış mıdır?

--Eğer boyle hızlı bir İMAR değişikliğine uğradı ise, bu tür düzenlemeleri şehirdeki her vatandaş yaptırabilmekte midir?

--Erdal KARACA´nın başkan vekili olmasının bunda payı nedir?

--Masanın bir tarafında BAŞKAN VEKİLİ, diğer tarafında müteahhit olması etik midir?

--Bu uygulama şeffaf mıdır?

--Bunda kamu yararı gözetilmiş midir?

--Belediye yetkilileri acilen bu iddiaların yanlış olduğunu belirtmeleri durumunda SİVAS POSTASI olarak bunu kamuoyuna duyuracağız.



Anahtar Kelimeler: Ballı İmar Değişikliği