Eşekle Kimi Protesto Etmişti?

Eşekle Kimi Protesto Etmişti?

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet KUZU’nun ne zaman görevden ayrlacağı merak ediliyor. Görevden alındığı kamuoyunda dile getirilmişken, bir anda yeniden göreve iade edildiği iddia edilmişti. Seçime kadar idare edileceği ve seçim sonu KUZU’nun

Şehir Meydanında Ak Partiyi eşekle protesto eden Ahmet KUZU’nun seviyeyi düşüren bu tutumu affedilmiyor. Özellikle bu eşekli protestodan Ak Parti Genel Merkezinin haberinin olup olmadığı ise bilinmiyor.

Parti Kaynakları Ahmet KUZU’nun eşekli protestosundan Ak Parti Genel Merkezi’nin haberinin olmadığı aksi takdirde Ak Parti yi rezil etme girişiminde olan böyle bir yerel siyasi figürün asla partiye kabul edilmeyeceği görüşleri ifade ediliyor.

Ahmet KUZU ve Hilmi BİLGİN’i Süleyman DEMİREL’e benzeten eski Adalet Partililer, bu iki kişinin Demirel vari politika izlediklerini dile getiriyorlar.

Ak Parti’yi eşekle protesto eden birinin Ak Parti’ye kabulünün tam bir skandal olduğunu ifade eden Ak Partililer, bir an önce Ak Parti’nin Ahmet KUZU yükünden kurtulması gerektiğini dile getiriyorlar.