SİVAS´ın Yükü Omuzlarında

SİVAS´ın Yükü Omuzlarında

Ak Parti´nin seçim çalışmalarını İsmet YILMAZ ve Habib SOLUK gerçekleştirdi. Köy köy, ilçe ilçe, mahalle mahalle dur durak bilmeden koşuşturan Bakan YILMAZ ve Habib SOLUK´un gayretleri halk tarafından karşılık buldu.

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS Ak Parti İl Teşkilatı ve Merkez İlçe Teşkilatının beceriksizliğine rağmen İsmet YILMAZ ve Habib SOLUK´un üstün gayretleri ile seçimin tamamlandığı gözlemleniyor. Şehrin bu iki siyasi isminin, dur durak bilmeden koşuşturmaları yanı sıra seçim akışını da yönetmeleri takdir ile karşılandı.

Ak Parti Hükümetinin çalışmalarını her ortamda dile getiren İsmet YILMAZ ve Habib SOLUK´un, aynı zamanda SİVAS ile ilgili çalışmaların da defaatle dile getirmeleri kamuoyunda olumlu yankılar uyandırdı.

Gerek SİVAS belediye Başkanı, gerekse Ak Parti İL ve Merkez ilçe teşkilatlarının yapılan icraatleri kamuoyuna anlatamadıkları yorumları yapılıyor.Hatta halk ile ünsiyet kurmakta da parti teşkilatının başarı gösteremediği belirtiliyor.

Yeni dönemde, SİVAS´ın gelişip güzelleşmesi için Bakan YILMAZ ve Habib SOLUK´a büyük iş düştüğü ve şehrin geleceğinin şekillenmesinde bu iki siyasi ismin halk tarafından desteklenmeye devam edecekleri yorumları yapılıyor.



Anahtar Kelimeler: SİVAS Yükü Omuzlarında