Bir İki Üç;TIP

Bir İki Üç;TIP

Cumhuriyet Üniversitesi TIP FAKÜLTESİ öğrencileri mezuniyet töreninde aileleri ile bir araya geldiler.

 

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi 37.Dönem mezunlarını verdi.Mezuniyet töreni için ailelerin de il dışından okula geldikleri ve çocuklarının mezuniyet heyecanına ortak olmaya çalıştıkları ifade edildi.

Tıp Fakültesi öğrencilerinin mezuniyet gününde bazı aksaklıkların olduğu ve ?bazi? kışkırtmanın yaşandığı bilgilerine ulaşıldı.

Dönem birincisi de bir konuşma yaptığı belirtildi...

Dekan Vekili İlhan ÇETİN´in konuşması esnasında arkalarını dönen ve kulaklarını kapatan öğrenciler, ÇETİN´i sessizce protesto ettikleri haber merkezimize ulaşan bilgiler arasında.

Velilerin de protesto eden öğrencilere alkışlarla destek verdiği belirtildi.



Anahtar Kelimeler:
Ciğerini Bilen
5.07.2017 21:09:26
Malum Bekri Mustafa Hikayesi.... Bekri Mustafa, ?Küçük Ayasofya Camii?nin önünden geçmektedir... O sırada musallada bir tabut vardır, fakat namazı kıldıracak imam ortalarda yoktur. Cemaatin, beklemekten canı sıkılır ve başında kavuğu, sırtında cübbesiyle oradan geçen Bekri Mustafa´yı ?hoca? zannederek namazı kıldırmasını söylerler. ?Yok, ben hoca değilim? dese de, dinlemezler ve zorla öne geçirirler. Bekri Mustafa namazı kıldırdıktan sonra tabutun örtüsünü açar ve ölünün kulağına bir şeyler fısıldar. Cemaat, ölüye ne söylediğini merak eder. Bekri Mustafa gülerek cevaplar: ?Senşimdi aramızdan ayrılıp ahirete gidiyorsun. Eğer orada, bu dünyanınahvalini sana sorarlarsa, Bekri Mustafa Ayasofya´ya imam oldu dersin.Onlar durumu anlar...? dedim.

Ciğerini Bilen
5.07.2017 21:13:14
Tıp Öğrencileri Zekidir. Akıllıdır... Çakmışlar durumu... Bekri Mustafa´nın İmam olmadığını, olamayacağını yutmamışlar.. Foyasını dökmüşler ortalığa Bekri Mustafa´nın.. Şam şeytanlığı da bir yere kadar.... Gözlerinden öperim bu gençliğin.... Gelecek vaad ediyorlar..