SPHM ÖZEL HABER
Kış boyu eve kapalı kalan, bulgurgillerden ?kısır? ile kendi kendini avutan, sair zamanlarda da üzerinden şıpır şıpır et damlayan etli pideye kendini vuran halkımızın imdadına havaların ısınması yetişti.
Havaların ısınıp sair piknik alanlarının açılması akabinde, soluğu PAŞABAHÇE´de alan nice insanın, Paşabahçe deki mutluluğu öz çekimler ile ölümsüzleştirdikleri gözlemlendi..
Semaver, tavuk kanat ve köfteden oluşan günlük ritüele başlayan halkımızın, kilolarca eti yedikten sonra kenarda köşede birkaç metre yürüyüp zayıflama moduna girdikleri görüldü.
Sırtını kamelyalara, ağaçlara dayayarak kış süresince özlediği bütün et çeşitlerini açık havada tadan hemşerilerimizin, bedensel ve de zihinsel obezleşemeye doğru gittikleri gözlemlendi.
Mangalları bir ayin ritüelinde hazırlayan halkımızın, etleri harmanlamada gösterdikleri maharet de alkışlandı.Karınları iyice doyan piknik müdavimlerinin, semaver çayı eşliğinde "dünyaya nizamat verme sohbetlerinin? ise saatlerce sürdüğü bilgisine ulaşıldı.