İl Teşkilatı Halkın İçinde!

İl Teşkilatı Halkın İçinde!

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN´ın tam desteğini alarak İL BAŞKANI olan Hakan AKSU, mesai mefhumu gözetmeden koşturmaya devam ediyor.Genel Seçimlerde MERKEZDE yaşanan oy kaybını yeniden toparlamaya çalışan ve bunu da büyük oranda başaran AKSU, halkın da takdirini k

SPHM ÖZEL HABER

AK PARTİ İL BAŞKANLIĞI son yılların en hareketli dönemini yaşıyor.Cumhurbaşkanı ERDOĞAN´ın tam desteğini alarak Onu şehirde temsil eden AKSU, kronikleşmiş pek çok konu hakkında da bilgi topluyor.

Koltuğa oturur oturmaz, pek çok şikayet ile karşılaşan AKSU´nun, bu şikayetlerin şehir menfaati yönünde çözümü noktasında insiyatif alarak harekete geçmesi olumlu bulunuyor.

AKSU´ya özellikle ?BÜROKRASİ? de çalışmayanlar ile ilgili yoğun bilgi akışının sağlandığı ve CUMHURBAŞKANINI şehirde temsil eden siyasi bir isim olarak AKSU´nun buna müsaade etmeyeceği bilgilerine ulaşıldı.

Genel seçimlerde 20 puana yakın merkezde oy kaybı olduğu ve bu oy kaybının yeniden toparlanması noktasında, Hakan AKSU´nun oluşturduğu sinerjinin işe yaradığı ve yeniden halkın teveccüh göstererek kaybolan oyların toparlandığı  gözlemleniyor.

Siyasi faaliyetler yanı sıra, sosyal sorumluluk içeren her etkinlikte parti teşkilatı ile yer alan AKSU´nun, Cumhurbaşkanı ERDOĞAN´ın işaret ettiği ?halkın içinde halk ile birlikte olun? düsturu doğrultusunda hareket etmesi ise olumlu bulunuyor.



Anahtar Kelimeler: Teşkilatı Halkın İçinde
Nejat DEMİR
24.09.2018 22:07:50
AKPARTİM teşkilatları AKSU başkanımızla birlikte fabrika ayarlarına süratli bir dönüş sağlamış ve toplumla birlikte daha iyiye daha ileriye güçlü ve büyük adımlar atmaya başlamıştır.

kemal ak
25.09.2018 15:09:01
başka şehirlerde marketlerdeki fiat artışları kontrol edilmekte Sivas ta neden böyle bir uygulama yok bir önceki döneme göre çok zamlı denetleyicileri göreve davet ediyorum