KADİROV´a Suikast

KADİROV´a Suikast

Rus yanlısı Çeçen lider KADİROV´un bir suikast sonucu vurulduğu iddiası bütün dünyada konuşuluyor.

 

Rus haber sitesi Vkontakte, Çeçenistan Cumburbaşkanı Ramazan Kadirov´un aracında silahlı saldırıya uğradığını iddia etti. Vkontakte´nin haberinde, saldırıda başından yaralanan Kadirov´un ağır yaralı olarak Sklifosofski hastanesine kaldırıldığı öne sürüldü. Haberde, Kadirov´un sağlık durumu hakkında bilgi olmadığı kaydedildi.
ÇEÇEN Davasını Rusya´ya satma karşılığı PUTİN tarafından CUMHURBAŞKANLIĞI bahşedilen KADİROV, gerçek ÇEÇENLER tarafından lider olarak kabul edilmiyor.

Geçtiğimiz günlerde RUS uçağının düşürülmesi sonucunda, KADİROV Türkiye´ye ağır hakaretlerde bulunmuş ve PUTİN´in yanında saf tutmuştu.

Türkiye´de baş gösterilen ÇEÇEN KOMUTANLARININ ŞEHİT edilmesi arkasında da KADİROV´un olduğu her zaman iddia edilmiş ve gerçek ÇEÇENLER tarafından da bu iddia desteklenmişti.

KADİROV´un nasıl biri olduğu hakkında detaylı bilgiye sahip olan SİVAS POSTASI yazı ailesi, geçtiğimiz KADİR GECESİ KADİROV tarafından SİVAS BELEDİYESİNE bağışlanan kanlı paraya eleştirmiş lakin, Başkan Sami AYDIN ve Başkan Yardımcısı ÖZAYDIN bu haklı eleştirilere karşı çıkmışlardı.



Anahtar Kelimeler: KADİROV Suikast
Ahmet erdoğu
9.12.2015 21:53:11
rusyanın hamleleri olsa gerek