O YEMEKTE KİMLER VARDI?

O YEMEKTE KİMLER VARDI?

PANDEMİDE SİVAS Özbelsan'da verilen yemek unutulmamışken, o yemeğe katılan üst düzey bürokratların kimler olduğu merak ediliyor.

STHM ÖZEL HABER

SİVAS, 30 NİSAN´da 2020 ÖZBELSAN binasında, İÇ İŞLERİ BAKANLIĞI GENELGESİ göz ardı edilerek, İFTAR VERİLMESİNİ konuşuyor. Geçtiğimiz zamanda basına verilen bilgilendirme toplantısında Belediye Başkanı HİLMİ BİLGİN´in yemeği itiraf etmesi şok etkisi oluşturmuşken, ÖZBELSAN Genel Müdürü Ahmet KUZU´nun da “yeniden veririm” demesi, şehirde tuhaf bulunmuştu.

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanını, zamanında “EŞEKLE PROTESTO EDEREK” halka ve dünya medyasına karşı yanlış bir algı pompalayan KUZU´nun devlet adabı dışındaki beyanatlarına neden müsaade edildiğinin ise irdelenmesi bekleniyor.

Son demde KUZU´nun 30 NİSAN´da verilen yemeği itiraf ettiğine bütün SİVAS şahit olurken, bir şok gelişme daha haber merkezimize ulaştı. Bu gelişmeye göre KUZU´nun yakın çevresine “30 NİSAN İFTAR YEMEĞİNDE üst düzey bürokratların da katıldığını” söylemesi değişik soru işaretlerini akıllara getirdi.

İsminin açıklanmasını istemeyen BELEDİYE kaynakları ise o yemeğin SALİH AYHAN'ın isteği üzerine yapıldığını ve yemekte bizzat SALİH AYHAN'ın da bulunduğunu iddia ediyorlar.

 


 



Anahtar Kelimeler: YEMEKTE KİMLER VARDI?