Bir Komedi Klasiği

Bir Komedi Klasiği

Hakkında yanlış ameliyat nedeniyle pek çok şikayet olan Öcal BERKAN´ın, Rektör adayı olması şaşkınlık oluşturmuştu. Şehir kamuoyunu Ankara´da güçlü bağlantılarım var diye yanıltan BERKAN´ın, C.Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde boş zamanlarda çocukla

 

Hakkında yanlış ameliyatlar nedeniyle pek çok şikayet olan ve Tıp Fakültesi Hastanesinde eleştirilen bir isim olan Kalp Damar Cerrahisinden Prof.Dr. Öcal Berkan´ın rektör adayı olması özellikle üniversite camiasında komik bulunmuştu. ?Kaç oy alırsan alayım ben atanacağım? diye gerek üniversite camiasını gerekse şehir kamuoyunu yanıltan BERKAN´ın atanma şansının sıfır olmasına rağmen atanma provaları yapması komedi olarak algılandı.

Hatta Rektör yardımcılığı da dağıtan BERKAN´ın, şehrin yerel kanallarında ?skeçler yaparak? halkı güldürmesi bekleniyor.

Üniversitede tedavi gören çocuklara sosyal sorumluluk anlamında tiyatro dersi vermesi beklenen BERKAN´ın, Tıp Fakültesi bünyesinde de bir tiyatro kulübü kurması bekleniyor.



Anahtar Kelimeler: Komedi Klasiği
Alper Kara
29.07.2016 19:14:11
Bu adamın tüm Cumhuriyet Üniversitesi personeli tarafından da bilinen hastaların ölümünden sorumlu olduğu halde hala nasıl Anabilim Dalı Başkanı olarak kalabildiğine gerçekten şaşırıyorum. Cemaatin güçlü olduğu dönemde onlara yakın duruşuyla bilinen bu omurgasız rektör adaylığı propagandasında paralelle mücadele edeceğini yazdı. Bunun gibi her kılığa giren insanların devletin bünyesinde yer almaması gerektiğini sanırım artık herkes çok iyi gördü ve anladı. Sivasımız ve Cumhuriyet Üniversitemiz böyle insanlardan kurtulamadıkça maalesef layık olduğu yere hiçbir zaman gelemeyecek!

kıpırıs
29.07.2016 22:07:21
biçare adam yahu. üstüne gitmeyim. Cumhurbaşkanı en kısa zamanda yaptığı hatadan dönüp beni atayacak diyormuş garibim. Hatta 2019 da da cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ben kesin cumhurbaşkanı olacağım. erdoğan görevi bana devredecekmiş bana söz verdi diye konuşmaya başlamış. Şizofren adam Allah şifa versin ilaçlarını almazsan böyle olur işte. Hakikaten merak ediyorum böyle bir şizofren 60 tane akıllı geçinen safları nasıl kandırdı. bunların da aklından zoru olsa gerek

musti
29.07.2016 22:17:52
Alper bey haklısın bu kasapın 67 tane hastanın ameliytta ölümü ile ilgili sorıuşturması varmış. kendi bölümünün hocaları ve asistanları şerrinden kaçmış gitmiş. bölüm olarak diplerde geziyorlar hiç ameliyat yapmıyorlarmış. tek tük hastayıda kobay olarak kullanıyormuş. lanet herif.

Yeliz
31.07.2016 13:24:32
Fetvanı Turan Alkan be avanesi verirdi ancak... Kutsayacak imam kalmadığından gidip bir manastıra kapanır.

çakmak
2.08.2016 09:20:28
bu adamı umarım yeni dönemde derhal geldiği yere geri gönderirler.hastanemizin kasaplara değil alanında uzmanlaşmış otorite olmuş özverili doktorlara itiyacı var. ümid ediyorum ki artık hastalarımız kayseri yollarında perişan olmaz.